Hvorfor burde du købe hex håndvægte

Overvejer du at købe et sæt håndvægte eller justere håndvægte? Med så mange muligheder på markedet kan det være udfordrende at vide, hvor man skal kigge. Håndvægte er en af de mest brugte genstande i gymnastiksalen og er en god tilføjelse til dit hjemme gym.

I modsætning til dine typiske runde håndvægte, så ruller hex dumbbells ikke væk. Håndvægte er et alsidigt stykke fitnessudstyr, der er velegnet til en bred vifte af øvelser og træningssessioner. For at træffe det rigtige valg snakker vi dig om det grundlæggende, fordelene ved hex dumbbells og nogle af de bedste øvelser for at få mest muligt ud af din håndvægtstræning.

Hex dumbbells

Hex dumbells er en omkostningseffektiv måde at træne derhjemme. De har været en træningsstift i fitnessbranchen i mange år. Fordelene ved håndvægtøvelser inkluderer:

Hex dumbells består af to vægtede hoveder, hvor størstedelen af ​​vægten er placeret, og et centralt håndtag. Hvert håndvægtshoved har en sekskantet form for at forhindre rulning. Det store forskel mellem hex dumbells og et normalt håndvægt er formen på hovedet. Den ikke-rullende funktion og form gør hex dumbells til et populært valg til hjemmetræningscentre. Det er værd at kigge efter hex dumbells med en gummibelægning, da dette kan hjælpe med at beskytte dit gulv.

Det, der gør hex dumbells unikke, er den gummierede seks-punkts belastning og det ergonomiske greb. Dette betyder, at udstyret ikke bevæger sig under træningen, hvilket er meget gavnligt for at forhindre skader fra rullende vægte. Det ergonomiske håndtag øger træningskomforten og forhindrer, at håndvægten glider ud af hånden under træning.

4 fordele ved hex dumbbells

Hex dumbbells har flere fordele. De er et populært valg for både personlige motionscentre og kommercielle studier. Her er fire grunde til, at du skal medtage hex dumbells i din næste træning.

Slidstærk og robust

Hex dumbells  er lavet af jern og belagt med en beskyttende gummi. Dette betyder, at udstyret er slidstærkt og robust. Hvis du ønsker at investere i noget, der varer, er dette en god mulighed for dig.

Kvaliteten føles og ser godt ud

Den beskyttende gummi og den sorte farve giver håndvægtene et kvalitetsudseende. De har et førsteklasses udseende, der passer godt ind i ethvert fitnesscenter.

Ruller ikke væk

En stor fordel ved hex dumbells er, at de ikke ruller væk. Når du løfter vægte, har normale runde håndvægte potentialet til at rulle under træning. Dette kan være potentielt farligt i et træningsmiljø.

Minimer støj

Gummibelægningen på håndvægte hjælper med at minimere støj, når vægten tabes og lægges på jorden. Dette er især gavnligt for hjemme gym, der ønsker at holde lyden på et minimum. Uanset om du vil træne tidligt om morgenen uden at vække din familie eller have nogle nære naboer, er det vigtigt at kigge efter udstyr, der holder støj på et passende niveau.

De bedste øvelser med Hexagon Håndvægte

Du kan udføre masser af forskellige øvelser med hexagon håndvægte for at opbygge dine muskler. Du kan direkte stimulere muskelvækst med hexagon håndvægts øvelser med et par vigtige øvre kropsøvelser såsom skulderpresse, one-arm-row og bench press.

Hvis du ofte skifter mellem cardio og vægte, har du en tendens til at løfte og lægge vægte regelmæssigt. Da håndvægte ikke bevæger sig rundt på gulvet, vil de altid være på det samme sted, som du forlod dem. Hexagon håndvægte er især nyttige til gulvtræning som håndvægts push-ups. Nogle af de bedste øvelser med hexagon håndvægte inkluderer:

Ofte vælger folk træningsudstyr baseret på, hvordan noget ser ud, men det lønner sig at undersøge, så du kan investerer i den rigtige hexagon håndvægt til dine behov og træning. Hvis du leder efter et alsidigt udstyr til at tage din hjemmetræning op et hak, er hexagon håndvægte et fremragende valg. Hexagon håndvægte skal udgøre en del af din væsentlige trænings opsætning. Uanset om du vil integrere cardio- og styrketræning eller tabe dig, kan det rigtige hjemmetræningsudstyr hjælpe dig med at nå dine mål. Minimer støj, beskyt gulvet, og sørg for, at vægte ikke ruller væk med hexagon håndvægte.