Dumbbell 15 kg

Bedste 15 kg dumbbells

Nogle gange kan det godt være svært at finde de helt perfekte dumbbells. Enten går de ikke op til det ideelle vægt eller så er de for tunge. Derfor har vi lavet dette indlæg til dig der leder efter dumbbells på 15 kg.

Eurosport Faste Krom Metal Dumbbell 15 kg

Dumbbell 15 kg

Eurosport Faste Krom Metal Dumbbells 15kg fra Apuls.dk, er fremstillet af professionelt kvalitet
De professionelle dumbbells er fremstillet af høj kvalitets metal, der både kan bruges til hjemmetræning og til kommercielt brug. Derudover har håndtagene på Eurosport Faste Krom Metal dumbbells 15kg, en stærk krom belægning.

Denne dumbbell er perfekt for dig, der ikke ser sig selv som nybegynder længere og gerne vil lege med de store vægte nu.

Eurosport Faste Black Metal

Dumbbell 15 kg

Endnu en klassiker fra Apuls.dk. Eurosport faste black metal dumbbell er fremstillet af høj kvalitet metal, der er perfekte for hjemmebrug og til kommercielt brug. Denne dumbbell har også en krom belægning hvilket gøre den bedre mod gulvet.

Nordic Fighter Hex Dumbbell 15 kg

Hexagon håndvægte

Kvaliteten vil altid være i top, når du køber Nordic Fighter Dumbbells. Disse Hex dumbbells er fremstillet med en kraftig gummibelægning på enderne og en krombelægning på håndtagene.

Disse Nordic Fighter Hex dumbbell 5 kg har en tydelig indikation af vægten på siderne, så det er let at finde den rigtige. Hvis du søger et godt håndvægtestativ, så kan du finde dem her.

Nordic Figther Hex Dumbbells 5 kg er nok den perfekte løsning for dig, uanset hvilket niveau du befinder dig i. Men for især begyndere vil denne håndvægt være yderst relavant.

Vores Anbefaling

Disse 3 dumbbells på 15 kg mener vi er de 3 bedste du kan finde ude på markedet. Hvis du gerne vil finde andre dumbbells, så kan du finde dem ved at klikke her.

Læs også en af vores andre indlæg om dumbbells:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *