Dumbbell 20 kg

Bedste 20 kg dumbbells

Nogle gange kan det godt være svært at finde de helt perfekte dumbbells. Enten er vægten for højt eller for lavt. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan finde de helt perfekte dumbbells der på 20 kg.

American Barbell Pro Dumbbellsæt 20 kg

dumbbell 10 kg

American Barbell Pro dumbbell 20 kg er perfekt for dig, der gerne vil begynde med at løfte med kvalitets dumbbells. Håndvægten kan fås fra 2 kg – 20 kg, så hvis du føler at du skal løfte højere vægte, så er muligheden her.

American Barbell er lavet af en kraftig kvalitets urethane gummi, som kan holde til et hårdt og vedvarende brug. Håndtagene på håndvægtene er 32 mm og har en medium rifling, som giver et rigtig godt greb.

Nordic Fighter Hex Dumbbell 20 kg

Hexagon håndvægte

Kvaliteten vil altid være i top, når du køber Nordic Fighter Dumbbells. Disse Hex dumbbells er fremstillet med en kraftig gummibelægning på enderne og en krombelægning på håndtagene.

Disse Nordic Fighter Hex dumbbell 20 kg har en tydelig indikation af vægten på siderne, så det er let at finde den rigtige. Hvis du søger et godt håndvægtestativ, så kan du finde dem her.

Nordic Figther Hex Dumbbells 20 kg er nok den perfekte løsning for dig, uanset hvilket niveau du befinder dig i. Men for især begyndere vil denne håndvægt være yderst relavant.

Eurosport Faste Black Metal (22,5 kg)

Dumbbell 20 kg

Hvis du føler at du er klar til at gå “next level”, så kan vi anbefale Eurosport faste black metal. Eurosport faste black metal, på 22,5 kg, er en dumbbell der er fremstillet af høj kvalitet metal, der er perfekte for hjemmebrug og til kommercielt brug. Denne dumbbell har også en krom belægning hvilket gøre den bedre mod gulvet.

Vores Anbefaling

Disse 3 dumbbells på 20 kg mener vi er de 3 bedste du kan finde ude på markedet. Hvis du gerne vil finde andre dumbbells, så kan du finde dem ved at klikke her.

Læs også en af vores andre indlæg om dumbbells:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *