Dumbbell 5 kg

Bedste 5 kg dumbbells

Når man er helt nybegynder, kan det godt være fristende at starte ud med de høje vægte. Men det er aldrig en god ide at starte med de høje vægte. Start altid lavt og byg dig op til de høje vægte. Derfor er denne liste over de 3 bedste dumbbells til 5 kg, perfekte til begyndere, der gerne vil løfte vægte derhjemme.

Abilica Dumbbell 5 kg

Dumbbell

Abilica Dumbbell er det perfekte dumbbell til nybegyndere. Du kan købe denne håndvægt i:

  • 1 kg
  • 2 kg
  • 3 kg
  • 4 kg
  • 5 kg

Abilica Dumbbell 5 kg er lavet i jern og belagt med en grebsbelægning af neopren, som gør den yderst behagelig at træne med. Med denne Dumbbell kan du udføre en hvilken som helst øvelse.

Gymleco 836 Runde Gummi Dumbbells

Dumbbell 5 kg

Denne håndvægt fra svenske Gymleco og solgt af Apuls, er en håndvægt i en klasse for sig selv.

Gymleco 836 er både velegent til kommercielt brug og til hjemmetræning.

Gymleco 836 Dumbbells 5 kg er lavet af den fineste polyurethan-gummi, som i øvrigt er markedets stærkeste. Derudover er der også sørget for en ru overflade på håndtaget, således vægten ikke slipper din hånd.

Gymleco 836 Runde Gummi Håndvægte findes i størrelserne 5 – 60 kg. Gymleco 836 er nok den perfekte løsning for dig, uanset hvilket niveau du befinder dig i. Men for især begyndere vil denne håndvægt være yderst relavant.

Nordic Fighter Hex Dumbbell 5 kg

Hexagon håndvægte

Kvaliteten vil altid være i top, når du køber Nordic Fighter Dumbbells. Disse Hex dumbbells er fremstillet med en kraftig gummibelægning på enderne og en krombelægning på håndtagene.

Disse Nordic Fighter Hex dumbbell 5 kg har en tydelig indikation af vægten på siderne, så det er let at finde den rigtige. Hvis du søger et godt håndvægtestativ, så kan du finde dem her.

Nordic Figther Hex Dumbbells 5 kg er nok den perfekte løsning for dig, uanset hvilket niveau du befinder dig i. Men for især begyndere vil denne håndvægt være yderst relavant.

Vores Anbefaling

Disse 3 dumbbells på 5 kg mener vi er de 3 bedste du kan finde ude på markedet. Hvis du gerne vil finde andre dumbbells, så kan du finde dem ved at klikke her.

Læs også en af vores andre indlæg om dumbbells:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *