dumbbell 10 kg

Bedste 10 kg dumbbells

Når man er nybegynder, kan det godt være fristende at starte ud med de høje vægte. Men det er aldrig en god ide at starte med de høje vægte. Start altid lavt og byg dig op til de høje vægte. Derfor er denne liste over de 3 bedste dumbbells på 10 kg, perfekte til begyndere, der gerne vil løfte vægte derhjemme.

American Barbell Pro dumbbell 10 kg

håndvægte

American Barbell Pro dumbbell 10 kg er perfekt for dig, der gerne vil begynde med at løfte med kvalitets dumbbells. Håndvægten kan fås fra 2 kg – 20 kg, så hvis du føler at du skal løfte højere vægte, så er muligheden her.

American Barbell er lavet af en kraftig kvalitets urethane gummi, som kan holde til et hårdt og vedvarende brug. Håndtagene på håndvægtene er 32 mm og har en medium rifling, som giver et rigtig godt greb.

Gymleco 836 Runde Gummi Dumbbells

Dumbbell 5 kg

Denne dumbell fra svenske Gymleco og solgt af Apuls, er en dumbbell i en klasse for sig selv.

Gymleco 836 er både velegent til både kommercielt brug og til hjemmetræning.

Gymleco 836 Dumbbells 10 kg er lavet af den fineste polyurethan-gummi, som i øvrigt er markedets stærkeste. Derudover er der også sørget for en ru overflade på håndtaget, således vægten ikke slipper din hånd.

Gymleco 836 Runde Gummi Håndvægte findes i størrelserne 5 – 60 kg. Gymleco 836 er nok den perfekte løsning for dig, uanset hvilket niveau du befinder dig i. Men for især begyndere vil denne håndvægt være yderst relavant.

Eurosport Faste Black Metal (12,5 kg)

Dumbbell 15 kg

Hvis du føler at du er klar til at gå “next level”, så kan vi anbefale Eurosport faste black metal. Eurosport faste black metal, på 12,5 kg, er en dumbbell der er fremstillet af høj kvalitet metal, der er perfekte for hjemmebrug og til kommercielt brug. Denne dumbbell har også en krom belægning hvilket gøre den bedre mod gulvet.

Vores Anbefaling

Disse 3 dumbbells på 10 kg mener vi er de 3 bedste du kan finde ude på markedet. Hvis du gerne vil finde andre dumbbells, så kan du finde dem ved at klikke her.

Læs også en af vores andre indlæg om dumbbells:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *