justerbare håndvægte 20 kg

Bedste 20 kg justerbare håndvægte

Nogle gange kan det godt være svært at finde de helt perfekte justerbare håndvægte. Enten går de ikke op til det ideelle vægt eller så går de for højt oppe. Derfor har vi lavet dette indlæg, så du kan finde de helt perfekte justerbare håndvægte der kun går op til 20 kg.

MX55 Justerbare håndvægte

justerbare Håndvægte

Med MX55 har du mulighed for at spare plads og nemt og hurtigt kunne skifte til en anden vægt, hvis du vil. Du kan vælge mellem 4,5 til 25 kg med intervaller på 2,25 kg. Dette er det oplagte valg for både begyndere og fitness guruer.
Håndtagene på MX55 er fremstillet af antibakterielt materiale, som beskytter imod mug, bakterier og andre farlige bakterier.

Justerbare Håndvægte 20 kg

Justerbare håndvægte 40 kg

Justerbare håndvægte 20 kg er op dér med en af de bedste justerbare håndvægte på 20 kg og du kan købe 2 for 699 kr. Det mener vi er bedst for prisen. Med denne justerbare håndvægte 20 kg, kan du træne derhjemme, når du har tid og lyst.
Justerbare håndvægte 20 kg er en lille håndvægtstang, hvori du kan tilføje vægte på, så du kan træne ned fra 2 kg til helt op til 20 kg på hver håndvægt.

Titan Life 20 kg

Justerbare håndvægte 20 kg

Titan LIfe er en justerbar håndvægt, der gøre det nemt for dig at træne derhjemme med mange forskellige vægte op til 20 kg. Titan Life kan holde til alt, da den er lavet af jern. Med vægten får du også 1 håndvægtstang, 2,5 kg vægtskiver, 5 kg vægtskiver og lukkemekanismer.

Vores anbefaling

Disse 3 justerbare håndvægte på 20 kg mener vi er de 3 bedste du kan finde ude på markedet. Hvis du gerne vil finde andre justerbare håndvægte, så kan du finde dem ved at klikke her.

Læs også vores andre artikeler om justerbare håndvægte:
Bedste 10 kg justerbare håndvægte
Bedste 40 kg justerbare håndvægte
Bedste justerbare hångvægte sæt
Bedste justerbare håndvægte
Justerbare håndvægte vs dumbbells

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *