Justerbare håndvægte 40 kg

Bedste 40 kg justerbare håndvægte

Der findes utallige gode justerbare håndvægte. Men mange af dem går ikke højt nok. Nogle kan kun gå til 20 kg. Andre kan kun gå til 30 kg. Men kun få håndvægte kan gå op til 40 kg. I dette indlæg har vi lavet en liste over de bedste justerbare håndvægte, der kan gå op til 40 kg eller mere.

MX85 justerbare håndvægte 40 kg

Justerbare håndvægte

MX85 er nok det bedste justerbare håndvægt der går op til 40 kg. Med MX85, kan du både spare plads og penge med kun 1 enkelt sæt. Med MX85 kan du meget nemt og hurtigt skifte til en anden vægt, når du udfører dine øvelser.

Vægtene varierer mellem 5,6 til 38,6 kg med intervaller på 3,6 kg. Så MX85 er ikke den bedste for begyndere, men for fitnessudøvere der har trænet i mindst 1 år.

Håndtagene på denne håndvægt er fremstillet i et antibakterielt materiale, som beskytter imod mug, bakterier og meget mere.

MX85 kommer med en platform, som er beregnet til både at justere håndvægtene på og opbevare håndvægtene.

Justerbare håndvægte 40 kg

Justerbare håndvægte 40 kg

Justerbare håndvægte 40 kg, er faktisk 20 kg vægte, men da du kan købe 2 håndvægte for kun 699 kr. Mener vi at den har fortjent en plads i denne liste. Med denne justerbare håndvægte 40 kg, kan du træne derhjemme, når du har tid og lyst.
Justerbare håndvægte 40 kg er en lille håndvægtstang, hvori du kan tilføje vægte på, så du kan træne ned fra 2 kg til helt op til 20 kg på hver håndvægte.

Med justerbare håndvægte 40 kg får du også:

  • 2 x håndvægtestænger
  • 4 x 2 kg vægtskiver
  • 4 x 2,5 kg vægtskiver
  • 4 x 5 kg vægtskiver
  • 4 lukkemekanismer, så dine vægt skiver ikke falder ud

Hammer Dumbbell Og Barbell Sæt

Justerbare håndvægte 40 kg

Hammer dumbbell og barbell er en af de bedste sæt af vægtskiver og vægtstænger du kan finde. Med i pakker får du både 2 håndvægtsstænger og 1 barbell stang. I alt får du også 40 kg vægtskiver, så du både kan bruge denne justerebare håndvægt som begynder og trænet udøver. Sættet består af:

  • 2 x 10 kg vægtskiver
  • 2 x 5 kg vægtskiver
  • 2 x 2,5 kg vægtskiver
  • 2 x 0,5 kg vægtskiver
  • 4 x stjerneformede drejelåse-fastgørelser

Vores anbefaling

Disse 3 justerbare håndvægte på 40 kg mener vi er de 3 bedste du kan finde ude på markedet. Hvis du gerne vil finde andre justerbare håndvægte, så kan du finde dem ved at klikke her.

Læs også vores anden indlæg:
Bedste 10 kg justerbare håndvægte
Bedste 20 kg justerbare håndvægte
Bedste justerbare håndvægte sæt
Bedste Justerbare håndvægte
Justerbare håndvægte vs dumbbells

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *