justerbare håndvægte vs fixed håndvægte

Justerbare håndvægte vs Dumbbells

Forside » Blog » Justerbare håndvægte vs Dumbbells

Dumbbells eller justerbare håndvægte: Skal du gå efter et mere pladsbesparende, højteknologisk produkt eller to metalklumper med et håndtag imellem? Vi har svarene til dig her.

Tilføjelse af et sæt håndvægte til dit Home gym, uanset hvor stort det er, så er det en sikker måde at forbedre styrken på, øge muskeltonen og, når den bruges sammen med HIIT-træning, så brændes der overskydende fedt.

Men hvad er den bedste type håndvægt at gå til? Er det den gamle håndvægt med fast vægt, som du muligvis ser sidde i et smukt tårn på et lokalt gym? Eller er det bedre at investere i et sæt justerbare håndvægte, der pænt klemmer et udvalg af vægte i en, pladsbesparende enhed?

Som så mange ting i livet er der fordele og ulemper ved begge typer, og den endelige beslutning vil hovedsagelig komme ned til din anvendelse, mængden af ​​vægt, du har brug for, ledig plads og andre ting

håndvægte

Hvad er dumbbells

I sin enkleste form er dumbbells en håndvægt med et håndtag og to vægtklumper i begge ender. Oftest er dumbbells lavet af plast eller massiv gummi og har normalt en slags gummibelægning på ydersiden for at beskytte dem, når de falder ned.

De billigste håndvægte er ofte fremstillet af plast med enten sand, beton eller vand indeni for at skabe massen. Vi vil foreslå at undgå disse, da de er meget grundlæggende og meget tilbøjelige til at revne og generelt går i stykker.

Det er også vigtigt at overveje, om du hellere vil have et normal dumbbell eller et Hex dumbbell. Hex dumbbells er kendetegnet ved at have sekskantede vægte ved enderne. Hex dumbbells er generelt mere alsidige, da de kan placeres på gulvet og bruges som hjælp til presning eller ved udførelse af gulvøvelser, uden bekymring for, at de ruller væk.

håndvægte

Hvad er justerbare håndvægte

Før i tiden, så bestod en justerbar håndvægt af et lille vægtstang og individuelle vægtplader, der kunne lægges ved eller fjernes ved hjælp af et spin callor. – lidt som med en større vægtstang.

Selvom det er lettere at placere tunge vægtplader på et lille vægtstang og generelt billigere end mere teknologisk avancerede modeller, så er denne type justerbar håndvægt kompliceret, laver meget støj og giver ikke mulighed for hurtig vægtvalg midt i træningen.

Moderne systemer, som MX55 justerbare håndvægte, bruger en mekanisme, der giver mulighed for hurtig vægtvalg via en drejeknap. Disse har håndvægte til at være dyrere, da de erstatter en stor spredning af vægte i en enhed, men er fremragende til at spare plads og tid, da du ikke behøver at købe vægtplader.

MX55 Justerbare Håndvægte

Justerbare håndvægte vs dumbbells:
Vægt spredningen

For jer der ønsker at maksimere jeres dumbbell bench press eller bygge større arme som Chris Hemsworth, så har du typisk brug for en tung vægt, og i dette tilfælde kan intet erstatte en dumbbells. Dumbbells fås i alt fra 2,5 kg (undertiden mindre) til hele 50+ kg pr. Håndvægt, disse store enheder er den eneste seriøse overvejelse for seriøse vægtløftere. De er dyre, men kan kastes og generelt smides rundt uden alt for mange bekymringer.

Moderne “quick-look” justerbare systemer er meget bedre i denne henseende, men er begrænset til den vægt, de kan pakke. Det tungeste, vi har testet, er MX 85 justerbare håndvægte, der har en temmelig fin vægtfordeling fra 5,6 – 38,6 kg pr. Håndvægt.

Pris

Lad os fjerne det mest populære spørgsmål spørgsmå, pris. En moderne justerbar håndvægt ser dyr ud på papir, men faktisk repræsenterer disse håndvægte stor værdi for pengene, når du overvejer antallet af individuelle håndvægte, de udskifter.

Et gennemsnitligt rack på 1 kg til 10 kg håndvægte sætter dig tilbage mellem 1000 – 5000 kr. afhængigt af mærket, og mange vil opdage, at de vokser fra 10 kg håndvægte, når fitnessregimet skrider frem. Store bevægelser, såsom brystpresse, squat og overheadpresse bliver hurtigt ret lette med lette vægte og derfor skal man bruge håndvægte der er tungere end 10 kg..

Jo tungere den justerbare håndvægt er, jo større er omkostningerne. Et godt justerbart håndvægt kan koste mellem 5000 – 7000 kr

Konklussion

Der er mange fordele og ulemper ved både dumbbells og justerbare håndvægte, men for dem, der udfører en række forskellige træningsprogrammer derhjemme, inklusive en blanding af styrketræning og cardio-baserede HIIT-sessioner, er den justerbare håndvægt uvurderlig.

Det giver en stor spredning af vægt i en kompakt skal, der let kan gemmes i hjørnet af et rum eller stashes i bunden af ​​et klædeskab, når det ikke er i brug. Det generelle design kan føles lidt fremmed for årstiderne, og fitnessudvøvere kan gå, og alsidigheden ved brug kan ikke helt matche en traditionel dumbbells, men når det gælder værdi for pengene og bekvemmelighed, så er det justerbare nok det bedste

Anbefaling

Du har ikke brug for meget plads for at komme i form. Faktisk er det eneste, du har brug for, en lille smule gulvplads og et par håndvægte

Et godt sæt håndvægte giver dig mulighed for at træne alle kroppens muskler. Og fordi de findes i så mange forskellige former og størrelser, er der en til enhver smag.

Med en håndvægt kan du forme den krop, du altid har ønsket dig – uden at du behøver at forlade dit eget hjem. Desuden er de gode gaver til fitnessinteresserede venner og familiemedlemmer.

Gå til vores forside og se hvad vi mener er de bedste håndvægte er på markedet

Læs også nogle af vores andre artikler om Justerbare håndvægte:
Bedste 10 kg justerbare håndvægte
Bedste 20 kg justerbare håndvægte
Bedste 40 kg justerbare håndvægte
Bedste justerbare hångvægte sæt
Bedste justerbare hångvægte

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *